Neem vandaag nog contact met ons op: 0252 - 76 91 35|info@ths.nl
Diensten 2017-12-22T01:14:01+00:00

THS heeft meerdere vaste werkzaamheden en diensten.

Riolering

THS B.V. realiseert veelzijdige projecten op het gebied van riolering en drainage. De werkzaamheden variëren van het direct verhelpen van verstoppingen, reiniging en reparatie, en in kaart brengen van riolering en drainage. THS B.V. is een ISO 9001 en VCA* gecertificeerde onderneming die veelzijdige projecten op het gebied van riolering, drainage en verkeersveiligheid uitvoert. Respect voor het milieu staat hoog in het vaandel. Medewerkers beschikken over actuele vakkennis en jarenlange ervaring.

Reinigingscombi
Voor de reiniging en doorspuiten van drainage, persleidingen en huisaansluitingen

De combiwagen beschikt onder andere over:
· Een vuilwatertank van 1500 liter
· Een spoelwatertank van 500 liter
· Een hogedrukpomp maximale druk van 180 bar
· Een vacuümpomp met een vacuüm van 0,7 bar
· De vereiste middelen voor het veilig werken in het riool.

De vuilwatertank en de spoelwatertank zijn te combineren waardoor een spoelwatercapaciteit van 2000 liter ontstaat. De gehele reinigingscombi is uitgevoerd volgens recente veiligheidsrichtlijnen.

Naast het reinigen van riolering en drainage, kan de combiwagen ook ingezet worden voor het leegzuigen van septic tanks, mini gemalen en zandvangers.

Door zijn geringe gewicht en afmetingen is de reinigingscombi uitermate geschikt voor moeilijk bereikbare locaties, zoals parken, pleinen, parkeergarages, stadions en pretparken.

Voor iedere opdracht geldt:
· advies op maat
· deskundige begeleiding
· snelle service
· vakkundige uitvoering
· aandacht voor nazorg

Wilt u meer weten over het laten reinigen van riolering? Neem hieronder dan direct contact op met ons.

Putrenovatie

Voor het renoveren van putten met minerale chemisch resistente mortel geldt het volgende proces:

Het coaten is gebaseerd op een systeem van een mengmachine, pomp en slingermotor en op een nauwkeurige onderlinge afstemming van alle stappen. De onderdelen zijn volledig geautomatiseerd.

Voor het vullen en de controle van mixer en pomp is slechts een persoon vereist. De TSSR is volledig geautomatiseerd, 360° zelfstandig draaiend, max. bedrijfsdruk van 430 bar, max. 12 MP aan vaste stoffen worden losgeblazen!

Na reiniging worden de putwanden bekeken en beoordeeld. Mogelijke infiltraties worden afgedicht en nabehandeld. Hierbij worden procestechniek of de supersnelle ERGELIT-mortels toegepast. De hierdoor benodigde apparatuur is een vast onder-deel van de KS-ASS-installatie.

Wilt u meer weten over het renoveren van bestaande putten? Neem hieronder dan direct contact op met ons.

Hotspray Systemen

Onze hotspray systemen worden verzorgd door onze dochteronderneming ACAP Hotspray, uitgebreide informatie vindt op de website van ACAP Hotspray http://www.acap-hotspray.nl.

Het materiaal is Polyurea, dit is een sneldrogende coating die kan worden ingezet als naadloze bekleding en afdichting voor uiteenlopende toepassingen. Polyurea kan worden toegepast op vele ondergronden waaronder beton, metaal, hout en isolatiematerialen zoals EPS. U kunt de polyurea hotspray coating op elke ondergrond en in elke RAL kleur laten aanbrengen.

Polyurea is sterk en elastisch, ideaal voor naadloze en lekdichte afwerking, extreme slijtweerstand, slagvast en scheur overbruggend. Bestand tegen hoge en lage temperaturen en temperatuur-schokken en zeer goed bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën.

Polyurea is uitstekend toepasbaar in de volgende takken:

Zorg

Wegen & Infra

Petrochemie

Opslag

Maritiem

Parkeergarages

Foodindustrie

Design

Decoratief

Daken

Automotive

Offshore

Verkeersveiligheid

Een verkeersregelaar kan op meerdere plaatsen worden ingezet. Bijvoorbeeld bij evenementen, bij het begeleiden van lange, hoge en brede transporten en bij tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeersbrigadiers regelen het verkeer op een vaste plaats, zoals bij een school. THS B.V. regelt en levert voor elk project de juiste verkeersregelaars.

Op het gebied van verkeerstechniek levert THS B.V. de volgende diensten:
•  Verkeersregelaars voor iedere gewenste situatie
•  Plaatsen van (tijdelijke) afzettingen
•  Verkoop en verhuur verkeersmaterialen

Referenties zijn uiteraard opvraagbaar. Neem dan contact met ons op en laat u verrassen wat THS B.V. voor u kan betekenen.

Infra support verhuur

Op het gebied van verkeersvoorzieningen realiseert THS Verkeer [onderdeel van THS B.V.] alle mogelijke afzettingen en markeringen. Bij projecten in grond-, weg- en waterbouw en tijdens evenementen dragen onze voorzieningen bij aan veiligheid en een optimale doorstroom, met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en publiek staan altijd voorop.

Wilt u meer weten over het huren van infra support? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Uw voornaam *
Uw achternaam *
Uw bedrijfsnaam *
Uw e-mail adres *
Uw telefoonnummer *

Onderwerp

Waar kunnen wij u mee helpen?